2017. március 9., csütörtök

Fórizs Krisztián - #Szerelmes levél

Szép hölgyem!

Remélem tudja kegyed, hogy szebb ellentmondás nem született még. Régóta tudom, hogy ennek a levélnek meg kell íródnia. Sokat bukdácsolt tollam mire a betűkből szavak s mondatok születtek. Ugyan mit is mondhatnék? Szívem oly mértékben lángol, hogy egy tenger sem csillapíthatná. Egyre csak hevesebben ver. Egyre csak gyorsabb...
Drága szép hölgyem! Udvarolni fogok magácskának, szerelmes leveleket írni, irulni-pirulni közeledtén. Hiszen szemei annyi mindent mesélnek - történeteket, tragédiákat. Bárcsak megkóstolhatnám, úgy talán megérthetném bánatát és boldogságát egyaránt. Ilyet azonban nem tennék.
Új történeteket akarok írni szívébe. Nem ígérhetem sajnos, hogy szebbeket, jobbakat. Igaziak lesznek, könnyekkel, mosolyokkal, csókokkal, ölelésekbe fulladásokkal. Ennyit bizton állíthatok.
Nem kívánom drága ajándékokkal megvásárolni figyelmét. Semmim nincs és abból is csak kevés van. Egyetlen egy dolgot adhatok csupán, az időt. A legdrágább és legbecsesebb kincsem. Az idővel figyelmet, odaadást, türelmet, lopott csókokat, indokolatlan csókokat, véletlen öleléseket, ócska vitákat, békülős hancúrokat csúsztatnék életébe. Elfogytak a szavak.
Igazából kedvesem nem akarom elpocsékolni a szavakat, melyeket gyönyörű élettel teli ajkaira írhatnék. Oda akarom írni őket a sajátommal idővel.


Imádattal, SzívrohamGyár

1 megjegyzés:

  1. Ez is kedvenc: https://elmenykepek.wordpress.com/2017/04/02/az-en-kedvenc-bloggerem-2017-marcius/

    VálaszTörlés