2017. február 1., szerda

Sky Jensen - Be Better Blogger Tippek #3. rész - DeviantArt Design - Egyedi CSS Tippek

Üdvözlök minden kedves olvasót! 

Ezúttal egy kicsit más bejegyzéssel készültem, mert úgy gondoltam, hogy a sablon beállítást könnyebb mutatni és elmagyarázni, mint leírni, ezért elkészítettem nektek egy videót, ahol megmutatom azt, hogy hogyan kell DeviantArt-os Designt, blogger oldalra beállítani, de ha ez számodra nem volna elég, Lucia Summer régebben már összedobott nektek egy csináld magad design kódolós videót ahol elmagyarázza, hogyan kell teljesen egyedi sablon kódot írni, így úgy gondoltam, nem ismétlem meg őt. Ezúton is köszönöm, hogy bele egyezett a videó posztolásába, ezzel pedig remélhetőleg nagy segítséget nyújtott nekünk. 
 Jelzem, ez már kissé haladó szint, itt már szükség van egy html/css alapismeretre, tehát javaslom, ha egyáltalán nem értesz hozzá, először tanulmányozd át az alapokat és csak utána fogj hozzá, hisz ha nem ismered a lehetőségeket, akkor maximum Lucia munkáját tudod lemásolni kisebb változtatásokkal. 
A kinézet szerkesztés türelem játék, így te is légy türelmes. Nem biztos, hogy elsőre sikerülni fog, de ha többször megnézed és figyelmesen hallgatod a videókat,  biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog.


DeviantArt-os sablon beállítása bloggeres oldalra



Egyedi Design CSS



Remélem, hogy hasznos lesz, ha kérdésetek van, azt nyugodtan feltehetitek itt kommentben, facebookon vagy pedig e-mailben, az acerke94@gmail.com - e-mail címen. 




 Sky Word

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm az említést, remélem másoknak is segít majd 😀

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is köszönöm, hogy kint lehet:) Nekem régen sokat segített, szerintem a többieknek is fog:)

      Törlés